En månad på västkusten

21 Feb

Det är otroligt vad tiden går fort. Nu är det över en månad sedan som jag flyttade till Göteborg och började praktiken på Cordovan. Jag har kommit in mer i staden och känner mig lite mer som ”hemma” nu. Jag kommer bra överens med kvinnan jag bor hos, något som jag var orolig för när jag skulle flytta hit. Kvinnan jag bor hos bjöd mig på mat från Iran för någon vecka sedan och idag fick hon smaka på min maträtt. Det är kul att kunna utbyta kunskap när det gäller mat, ett intresse som vi uppenbarligen delar. Hon använder många råvaror som jag inte ens hört talas om och jag använder råvaror på ett sätt som hon inte tänkt på tidigare. Idag när jag lagat mat sa hon till mig att ”den som har turen att få gifta sig med mig kommer bli en lycklig man” så jag tror att vi har blivit vänner. Och vilken enorm komplimang för övrigt! Blev alldeles varm i hjärtat!

Förra veckan var jag på tjejjoursmöte och ska från nästa vecka engagera mig i Kvinno- och tjejjouren ADA här i Göteborg. Jag ser fram emot att få hänga med grymma tjejer och bli en del av Systerskapet igen. Eftersom Tjejjouren ADA är en ganska stor jour har jag glädjen att få lära känna 24 andra nya tjejjourare som ska gå samma utbildning samt att de redan har ca 40-50 aktiva redan. Som jag längtar!

Cordovan rullar arbetsuppgifterna på. Jag skriver PR-rapporter, gör research inför kunder, skriver pressmeddelanden, ringer journalister och twittrar till och från. Enformigt och tråkigt är verkligen inte det som beskriver min vardag. Jag vågar påstå att jag trivs bra med min vardag!

Jag är väldigt glad att jag tog steget från Karlstad till Göteborg även om jag ibland känner mig väldigt långt borta från det som förut varit hemma.

3 svar to “En månad på västkusten”

  1. Jocke 21/02/2012 den 9:25 e m #

    Fan vad bra du är!

  2. Amanda 21/02/2012 den 11:25 e m #

    Du är fantastisk, och vad kul att du ska joina tjejjoursverksamheten igen! Jag saknar det redan, haha! Puss på dig!

Lämna en kommentar