Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

19 Apr

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Stelkrampsvaccin

Foto: © UNICEF/Asselin

Annonser

Ett svar to “Den här bloggposten vaccinerar 95 barn”

  1. anciuno 23/04/2012 den 10:21 e m #

    Heej Evelina, haha mitt andra namn faktiskt!

    Underbar blogg, jag blir så glad när jag ser sånt här. Det värms i hjärat när jag ser att folk bryr sig om andra och sin omvärld. Jag har precis startat en blogg om hur vi Alla kan hjälpa till och hur viktigt det är att vi faktiskt försöker med det vi kan. Jag söker liksinnade själar och de verkar vara den sådan. Om du har tid över titta gärna på min sida och ge gärna lite tips som bloggare, elle rom du har tips på saker vi alla kan göra.

    Varma H & Trevlig kväll Anki
    http://powerofcompassion.wordpress.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: